Menu Close

Ιατρικός Εξοπλισμός

 • ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ACUSON X600 του Οίκου SIEMENS

    

Το σύστημα υπερήχων Acuson X600™ του οίκου Siemens παρέχει μια εντελώς καινούρια εμπειρία στην απεικόνιση. Κατασκευάστηκε με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες στην απεικόνιση, εξοπλισμένο με μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών και σχεδιασμένο για την απόλυτη άνεση και χρηστικότητα, το σύστημα Acuson X600 είναι μέλος της οικογένειας των συστημάτων υπερήχων Acuson X. Επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των υπερήχων παρέχοντας απόδοση και αξία.

 

 • Τρόποι και δυνατότητες απεικόνισης:

2D-Μode,Β/Β,4Β, Μ-Mode,Color M-Mode, PW Doppler, HPRF, Color Flow,Imaging (CFM),Power Doppler,Tissue Harmonic Imaging (THI), Tissue Doppler Imaging (TDI),Anatomical M-mode,τραπεζοειδής απεικόνιση, iPhase inversion Tissue Harmonic Imaging, 3-SCAPE real time3D Imaging,τρισδιάστατη απεικόνιση πραγματικού χρόνου,stress echo και contrast harmonic imaging.

Διαθέτει επίσης δυνατότητα ταυτόχρονης απεικόνισης (real time triplex) 2D-mode, Spectral Doppler (PW ή CW) και έγχρωμου Doppler (CFM ή PD).

Τέλος διαθέτει δυνατότητα ταυτόχρονης απεικόνισης 2D mode και 2D/CFM mode.

 • TGOTM (Tissue Grayscale Optimization Technology).

Προγράμμα αυτόματης βελτιστοποίησης των παραμέτρων που αφορούν την απεικόνιση, με αποτέλεσμα την μείωση του χρόνου εξέτασης και την βελτίωση της ποιότητας της εικόνας.

 • CLARIFY VE TM TECHNOLOGY .

Tεχνική η οποία παρέχει μέγιστη βελτίωση της αιμάτωσης των αγγείων

 

 • ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΟΠΩΣΗ  EDAN  SE – 1010 Wireless 

  Το σύστημα  Ασύρματης κόπωσης SE-1010 του οίκου EDAN Instruments Inc. παρέχει την ελευθερία στις κινήσεις του ασθενή και του ιατρού κατά την διάρκεια της εξέτασης του τεστ κοπώσεως. Διαθέτει μονάδα συλλογής δεδομένων και ολοκληρωμένο  λογισμικό για την καταγραφή, ανάλυση, αποθήκευση και αναθεώρηση 12 καναλιών ΗΚΓ.

  Αναλυτικά διαθέτει τα εξής

   

  1. Προηγμένο αλγόριθμο SEMIP για αυτόματη μέτρηση και ερμηνεία.
  2. Παροδικό VCG, SAECG HRT, διασπορά μεσοδιαστήματος QT HF ΗΚΓ, καρδιογράφημα φάσματος συχνοτήτων 12 απαγωγών .
  3. Παρουσίαση των HR , METS , Αρτηριακής Πίεσης , ST trends
  4. Αυτόματος εντοπισμός , παρουσίαση και αποθήκευση των γεγονότων ρυθμού
  5. Μορφές οθόνης προγραμματισμένες από το χρήστη
  6. Πλήρης περίληψη των τεστ κόπωσης
  7. Μεταβολή και απόκριση του J-ST
  8. Δυνατότητα πλήρους επανεξέτασης του τεστ.
  9. Δυνατότητα επανεξέτασης των γεγονότων ρυθμού.
  10. Τα αποτελέσματα μπορούν να αποθηκευτούν ως αρχεία PDF ή Word
  11. Δυνατότητα αποστολής αποτελεσμάτων μέσω e-mail.
  12. Ασύρματη λήψη σήματος μέσω Bluetooth.

 

 • ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΙ  EDAN Instruments Inc. 

 • Ο φορητός ψηφιακός 6-κάναλος καρδιογράφος SE-601Β του οίκου EDAN Instruments Inc  είναι ένα σύγχρονης τεχνολογίας εργαλείο απαραίτητο για κάθε ιατρική ομάδα   νοσοκομείου, κλινικής ή  ιατρικού κέντρου.

Διαθέτει τα εξής

 • Ψηφιακά φίλτρα AC, και EMG καθώς και έναν μικροεπεξεργαστή 24bit για την ανάλυση των δεδομένων.
 • Αναγνώριση αλλά και προστασία από απινιδωτή και βηματοδότη.
 • Προσαρμόσιμα οπτικά & ακουστικά alarms  που προειδοποιούν  τον χρήστη  για τυχόν σφάλματα κατά την καταγραφή (πχ. Αποσύνδεση ηλεκτροδίων με ένδειξη ποιο ηλεκτρόδιο δεν έχει συνδεθεί).
 • Θύρα USB για εκτύπωση και των 12 απαγωγών σε εξωτερικό εκτυπωτή αλλά και μεταφοράς δεδομένων σε USB Stick.
 • Λειτουργεί με ρεύμα πόλεως καθώς και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (Li-on 2200mAh@14.8V) για πλήρη φορητότητα (το βάρος του είναι μόλις 2,5 κιλά μαζί με τη μπαταρία) και συνεχόμενη καταγραφή καρδιογραφήματος έως και 6 ώρες.

Επίσης, διαθέτει σειριακή θύρα (RS-232) και δικτυακή (Ethernet) δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ για αποθήκευση, επεξεργασία και εκτύπωση των καταγραφών & των καρδιογραφημάτων μέσω του λογισμικού Smart ECG Viewer.

 

 

 •   HOLTER ΡΥΘΜΟΥ EDAN    SE 2003/2012                           

 

 • Το Holter ρυθμού SE-2012  της εταιρείας EDAN Instruments Inc. με  12 κανάλια κατάλληλο για τη μέτρηση και καταγραφή των  κυματομορφών  ΗΚΓ μέχρι και 7 ημέρες .Διαθέτει τα εξής
  • Εύκολο λογισμικό επεξεργασίας, ανάλυσης και αποθήκευσης των δεδομένων των ασθενών  σε υπολογιστή .
  • Ικανότητα ανάλυσης αρρυθμίας και ανάλυση HRT.
  • Ικανότητα ανάλυσης τμήματος ST και αξιολόγηση ισχαιμικού εμφράγματος.
  • Ικανότητα ανάλυσης κολπικής μαρμαρυγής καθώς και ανάλυση συνδρόμου αποφρακτικής άπνοιας ύπνου.
  • Πολλαπλές επιλογές απεικόνισης και διαχωρισμού σε templates, αναγνώριση βηματοδότη και ταξινόμηση συμβάντων κατά επιλογή.
  • Διαθέτει ρυθμιζόμενες από το χρήστη εκθέσεις αναφοράς μετά την ολοκλήρωση της ανάλυσης.

 

 • ABPM  ENVITEC                                          
  HOLTER ΠΙΕΣΗΣ κατασκευασμένο από την γνωστότερη Γερμανική εταιρία στον κόσμο στον χώρο της εργομετρίας, με τα τελειότερα standards διακριτικής ικανότητας και ακρίβειας. Η συσκευή μετράει την πίεση του αίματος με την μέθοδο της ταλαντοσιμετρίας, ακόμη και στις οποίες δύσκολες περιπτώσεις ασθενών. Το μέγεθος του Holter είναι πολύ μικρό μόλις 10.5×8.0x2.7 cm με συνολικό βάρος 190 gr (με τις μπαταρίες). Τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες αλκαλικές. Διαθέτει οθόνη υγρών κρυστάλλων για την απεικόνιση των μετρήσεων και για τον αυτοέλεγχο του μηχανήματος. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να προγραμματίσει την περιοδικότητα των μετρήσεων όπως επίσης και να ορίσει την συχνότητα τους. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων εφόσον μεταβιβαστούν μέσω καλωδίου στον υπολογιστή είναι έτοιμα για επεξεργασία.